Harm en Marja werken vanaf november 2015 in één van de armste landen in Zuidoost-Azië. In Nederland voelden ze zich rijk gezegend met vrede, goed bestuur welvaart en toegang tot goede gezondheidszorg en allerlei voorzieningen. Nu willen ze opnieuw uitdelen vanuit die zegen. Zij willen levens van mensen aan de rand van de samenleving helpen verbeteren. Wil jij je ook verbinden aan het lot van mensen aan de zijlijn? Onze gemeente doet mee, ook met acties. U kunt meedoen. Hoe?

 

 

  • Bid voor Harm en Marja: Ontvang de gebedsbrief en bid voor de mensen die zij tegenkomen en voor het werk dat ze doen.
  • Abonneer op de nieuwsbrief: Ontvang periodiek een nieuwsbrief met de laatste updates van het werk van Harm en Marja.
  • Steun door een financiële bijdrage: de komende tijd organiseren wij in de gemeente acties waarvan de opbrengst voor de uitzending van Harm en Marja is. Ook kunt u persoonlijk bijdragen, zie daarvoor de website.

Sinds begin 2016 is er speciale website: www.harmenmarja.nl. Hierop is het laatste nieuws te vinden en ook kun je je hier opgeven voor de digitale nieuwsbrieven. We kunnen ook meer informatie rechtsreeks van Harm en Marja ontvangen, door ze vragen te stellen en zo mogelijk zullen ze dan hierop antwoord geven.