Voor mensen die de kerkgang niet meer kunnen maken wil de diaconie de kerkdiensten en gemeente activiteiten zo veel mogelijk alsnog beschikbaar maken. De voorzieningen zijn aanwezig om via internet of via een speciale ontvanger met de kerkdiensten en gemeente activiteiten mee te luisteren en terug te luisteren. Deze uitzendingen en opnamen zijn beschikbaar op www.kerkomroep.nl, zoek op Everdingen.

Wanneer u hier gebruik van wilt maken en niet beschikt over een computer, kunnen wij zorgen voor een speciale ontvanger. Hiervoor is een internet aansluiting of een telefoon aansluiting nodig. Kerkdiensten en gemeente activiteiten die uitgezonden worden, worden ook automatisch opgenomen om terug te luisteren. Op internet blijven deze opnamen voor een beperkte tijd beschikbaar in MP-3 formaat.

In dit scherm links kunt u de laatste opnamen eenvoudig beluisteren.

Voor een uitgebreidere lijst klikt u op deze link om naar de website van Kerkomroep te gaan.

Voorzitter Diaconie
Dhr. M. (Marcel) van Dorp