Broeders en zusters,

Zoals bekend zijn we een periode van harde lockdown ingegaan. Tot ons verdriet heeft dat ook gevolgen voor de kerkdiensten. Als kerkenraad hebben we het volgende besloten: we houden online diensten en stellen het op prijs als je deze vanuit huis volgt. Tegelijk zijn de deuren van de kerk open. Is online kerkdienst volgen bijvoorbeeld niet goed mogelijk voor jou/jullie, dan is er beperkt plaats in de kerk.

De aanvangstijden, zoals aangegeven in De Zaaier blijven ongewijzigd, de avonddienst vindt dus voorlopig ’s middags plaats. Bij het kinderkerstfeest zijn de kinderen en gezinsleden welkom, zij ontvangen daarover apart bericht.

Als kerkenraad realiseren we ons dat deze tijd van lockdown om allerlei redenen een pittige periode kan zijn. Of je nu jonger bent of ouder. Misschien is het een tijd van extra eenzaamheid en gemis, van financiële problemen, van zorg op het werk, enz. Schroom niet om contact op te nemen of laat weten als je iemand kent die wel wat steun gebruiken kan. De diakenen en/of pastoraal ouderlingen horen het graag. Zo willen we ook in deze tijd gemeente zijn voor elkaar en anderen.

We wensen ieder gezegende Kerstdagen en zien er naar uit om samen, hoe beperkt dan ook, de komst van Christus te vieren.

‘Midden in de winternacht, ging de hemel open.
Die ons heil der wereld bracht, antwoord op ons hopen.’

Hartelijke groet,

De kerkenraad