Live Kerkdienst Volgen

De erediensten worden uitgezonden via:

Hier vind je de orde(s) van dienst:

Voor de kinderen:

Collecten

Inmiddels is het mogelijk de collecte over te maken met behulp van CHRCH. Meld je aan via info@hervormdeverdingen.nl, noteer als onderwerp CHCH in je mail. Je wordt dan zo spoedig mogelijk toegevoegd aan de app.

Van harte bevelen wij u de volgende collectes aan:

• Gave ten behoeve van onderhoud gebouwen? Maak uw bijdrage  over op: NL65 RABO 0336 0233 75 o.v.v. bijdrage datum dienst onderhoud
  • Gave ten behoeve van de diaconie? Maak uw bijdrage over op: NL63 RABO 03360898 56 o.v.v. bijdrage datum dienst
  • Gave ten behoeve van kerkrentmeesters? Maak uw bijdrage  over op: NL65 RABO 0336 0233 75 o.v.v. bijdrage datum dienst kerkrentmeesters

Voorbede

We brengen in de voorbede de zorgen, ziekte, verlies bij God. We danken voor de zegeningen onder ons.

We bidden met Open Doors: Zwanger en gevangen, twintig Eritrese christenen gearresteerd

Vandaag delen we een kort gebedspunt uit Eritrea met je. In de hoofdstad Asmara zijn vorige week woensdag twintig christenen gearresteerd. De politie houdt hen inmiddels ruim een week vast in een schoolgebouw. De reden van hun arrestatie is nog niet bekend. Gevangengenomen christenen in Eritrea hebben vaak nauwelijks toegang tot basisvoorzieningen als voedsel en stromend water. Onder de twintig gearresteerden van vorige week, bevindt zich ook een zwangere vrouw. Voor haar is de situatie ongetwijfeld extra zwaar.

• Bid om volharding, troost en Gods nabijheid voor de twintig broers en zussen die gearresteerd werden.
  • Bid om (psychische) gezondheid voor de vrouw die een kindje verwacht.
  • Bid om moed voor de gevangenen om te getuigen tegenover hun bewakers.